Over Glories Cleaning

About Us

Glories cleaning onderscheid zich door haar nauw gezette en betrouwbare dienstverlening. Het Utrechts schoonmaakbedrijf levert service op maat voor bedrijven en particulieren. Glories cleaning is opgericht in 2003 door dames die al veel ervaring hadden opgebouwd in de schoonmaaksector en van hun hobby hun werk hebben gemaakt.

Het is Glories Cleanings visie om wensen en verwachtingen van haar klanten naar alle tevredenheid te realiseren. Daar wij binnen onze organisatie een open structuur hebben, speelt de communicatie tussen opdrachtgevers en Glories Cleaning een zeer belangrijke rol.Onze contacten blijven niet beperkt tot het aanbieden van en scherpe offerte en het afsluiten van een contract. Wij willen in een sfeer van vertrouwen met onze klanten samenwerken. Daarom hechten we veel waarde aan de kwaliteit van ons personeel. Door hen goed te motiveren, behalen ze de beste resultaten.
Ze zijn dan ook gemotiveerd, zelfstandig, betrouwbaar, communicatief en hebben een hart voor schoonmaakwerk. o.a door het bovenstaande garanderen we een hoge kwaliteit. Kwaliteit is het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf. Een goede eerste indruk mag een stap naar succes zijn. Door regelmatig na te gaan of onze schoonmaakorganisatie blijft voldoen aan de door u gestelde eisen en of het door u uit te geven bedrag in verhouding staat tot de verleende dienst garanderen wij de kwaliteit.

Liever eerst een offerte aanvragen in plaats van direct boeken?
Geen probleem!

Aanvragen